Algemeen

Jeugdteams

Momenteel zijn er 5 jeugdteams, deze kunt u vinden in het hoofdmenu van de website. Tot en met 12 jaar spelen de jongens en meisjes gemengd en daarna vormen zij aparte teams. Het draait bij de jeugd vooral om spelplezier en teamgevoel, maar winnen is ook belangrijk. Vanaf de E-jeugd wordt er competitie gespeelt wat betekent dat er vrijwel elk weekend een wedstrijd gespeeld wordt. De F-jeugd speelt ongeveer een 8-tal toernooitjes per seizoen, meestal ’s ochtends tussen 10 en 12 uur.

Seniorenteams

We beschikken op dit moment over 1 dames seniorenteam. Het dames 1 is een jong gemotiveerd team dat wil presteren, maar zeker ook lol hebben. Een keer per week training is verplicht (doordeweeks) en via afspraken binnen het team worden andere ‘trainingen’ gepland. Wedstrijden worden voornamelijk op zondag gespeeld, maar met uitzondering ook op zaterdagavond. We zijn altijd op zoek naar teamgenoten die gemotiveerd zijn maar ook van gezelligheid houden.

Dames recreanten

Dit team is een mix van oudere en jongere speelsters en spelen 4 tot 8 wedstrijden per seizoen. De wedstrijden zijn op doordeweekse avonden en de dames trainen elke week op dinsdagavond. Een leuk team dus voor dames die wel willen sporten, maar liever niet in het weekend. De minimumleeftijd voor de recreanten is 18 jaar.