Handbal trainingen

Trainingen

Samen op een leuke manier oefenen

In het buitenseizoen kunnen wij gebruik maken van ons net nieuw geasfalteerde dubbele buitenveld, recht voor het clubhuis. Dit dubbele veld geeft ons in deze periode veel mogelijkheden voor de trainingen, wedstrijden en toernooien.

In het winterseizoen trainen we op dinsdagavond in Sporthal De IJsseloever, aangrenzend aan ons clubhuis, en op donderdagavond in de sporthal van het Cals College in IJsselstein (Hoge Dijk 1). Afhankelijk van het team waar je in speelt, train je een of twee avonden in de week. In deze winterperiode is de trainingsruimte beperkt ten opzichte van het buitenseizoen. De trainingstijden kunnen daarom anders zijn dan in het buitenseizoen.

Handbal wedstrijden

Wedstrijden

Als team samen spelen

Handbal is een zondagsport, uitzonderingen zijn er wanneer een vereniging vanwege geloofsovertuiging niet op zondag speelt. Deze wedstrijden worden dan op zaterdag gespeeld. Naast de reguliere wedstrijden schrijven we ons als vereniging ook in voor een aantal toernooien, vaak met alle jeugdteams en damesteam:

  • Start van het seizoen bij HMC Raamsdonksveer
  • Familietoernooi bij HV Shot ‘73
  • Club toernooi bij HV Shot ‘73
  • Einde van het seizoen bij HV Zaanstreek

De toernooien zijn leuke dagen waar we als vereniging met z’n allen vaak fijn op terugkijken. 

Wedstrijdprogramma

Download de handbal app

Om het complete wedstrijdprogramma, de uitslagen en standen te bekijken kun je de handbal app downloaden. Kies via de onderstaande knoppen voor je type device en je word doorgestuurd naar de downloadpagina.

Sporthal de ijsseloever

Contributie

Seizoen 2019/2020

Het is al mogelijk om te komen handballen vanaf 5/6 jaar. Je komt dan bij de F-jeugd trainen en leert vanzelf de technieken en spelregels.

F-jeugd - 7/8 jaar - €12.- p/m
E-jeugd - 9/10 jaar - €16.- p/m
D-jeugd - 11/12 jaar - €17.- p/m
C-jeugd - 13/14 jaar - €18.- p/m
B-jeugd - 15/16 jaar - €19.- p/m
A-jeugd - 17/18 jaar - €20.- p/m
Senioren - 18 jaar en ouder - €23.- p/m
Niet spelend lid - €12.- p/m
Verenigingslid - €11.- p/m

Wij accepteren de U-pas en werken samen met stichting Leergeld.