• Word lid en maak kennis met Shot'73!

 • Lid worden kan altijd, er is geen wachtlijst. Iedereen kan 1 maand gratis trainen en wedstrijden spelen, zonder verdere verplichtingen. Vanzelfsprekend wordt er ook een wedstrijdshirt ter beschikking gesteld. En natuurlijk krijg je ook een stuk gezelligheid bij Shot ’73.

  Je kunt op elk moment in een jaar lid worden. Je lidmaatschap opzeggen moet schriftelijk bij de secretaris, uiterlijk één maand voor het verstrijken van het verenigingsjaar (dus voor 1 juni). Als je gedurende het seizoen opzegt, kan je pas per 1 juli afgemeld worden bij het Nederlands Handbal Verbond (NHV) en betaal je tot en met 30 juni contributie.

  Stuur je inschrijfformulier naar: Info@shot-73.nl

  Inschrijfformulier dowloaden

 • Leeftijden

  In welk team je terecht komt hant van je leeftijd af. Zie hier onder in welk team jij terecht gaat komen!

  S/H = 18+

  A = 17/18 jaar

  B = 15/17 jaar

  C = 13/14 jaar

  D = 11/12 jaar

  E = 7/10 jaar

  F = 5+

   

 • Word jij gezellig vrijwilliger bij HV shot’73?

  Binnen onze gezellige verenging hebben we een sterk vrijwilligers team van ouders, oud leden en nieuwe leden maar nieuwe vrijwilligers zijn altijd welkom!!

  Ben jij doel gericht, vind je het leuk om met kinderen te werken, ben je flexibel en pak je met je beiden handen een klus op? Meld je dan aan als vrijwilliger en kom ons team versterken van gedreven handbal liefhebbers!!

  Als vrijwilliger bij HV shot’73 ben je gemiddeld 3 uur per week bezig met verschillenden vrijwilligers taken. Deze taken zijn heel divers je kunt bijvoorbeeld een team trainen/coachen, helpen met bardiensten, het bestuur helpen, de TC helpen of in een van de commissie helpen!!

  Word je al warm van het vrijwilligers leven? Meld je dan aan!!

  vrijwilliger worden