• Handbalvereniging Shot ’73 is een gezellige vereniging geleid door een groep enthousiaste en betrokken vrijwilligers. Wij zijn een breedte-sportvereniging, dat wil zeggen dat iedereen welkom is om lid te worden en we niet specifiek gericht zijn op talentontwikkeling. Sportiviteit, teamgeest, plezier en gemeenschapszin staan centraal, we houden van een leuk potje handballen in een gezellige en sociale omgeving.

    Alle spelende leden worden begeleid door vrijwilligers die doorgaans al geruime tijd bij de vereniging betrokken zijn. Momenteel hebben we 7 jeugdteams en 2 seniorenteam. Onze groei zit de laatste jaren in de jeugdteams, teams die helemaal opnieuw opgebouwd zijn. Ook bij de Dames Senioren zien we een nieuwe jongere generatie (weer) lid worden. Dit zijn vaak dames die al in hun jeugd hebben gespeeld of meiden die op hoog niveau hebben gespeeld en een stapje terug willen doen, maar wel lekker willen "ballen".

    De vooruitzichten in groei van de jeugd zijn goed en het niveau verbetert zich steeds meer. Soms is deze groei zelfs onverwacht en resulteert dat in een overplaatsing naar een hogere pool! Hierdoor zien we dat we op alle fronten aan het bouwen zijn dankzij de inzet van onze vrijwilligers.

    Lid worden